JEZ!-Actieweek, steun ook Sport & Bewegen!

JEZ-Actieweek

Ondersteun (of start) een project om jongeren optimaal te laten sporten en bewegen.

JEZofficial.be zet zich in om jongeren weer centraal te stellen in onze samenleving, hen te verbinden en een stem te geven. Tijdens de actieweek wordt aandacht besteed aan diverse steuncategorieën. Daarbij mag een essentiële categorie zeker niet vergeten worden, namelijk Sport & Bewegen! 


De JEZ!-Actieweek vindt dit jaar plaats van maandag 25/03 tot vrijdag 29/03. Ondersteun (of start) ook een project om jongeren te /helpen optimaal te laten sporten en bewegen. De wereld meer epic maken voor jongeren, daar maken deze organisaties samen werk van.

Neem een voorbeeld aan initiatieven zoals;

vzwStudio Van Os

vzwStudio Van Os zorgt met Wij dansen! voor hedendaagse danslessen speciaal ontworpen voor kinderen met specifieke noden. Momenteel richten ze hun voornamelijk op kinderen met ASS (met een normale begaafdheid) en kinderen met het downsyndroom.

G-SPORT VLAANDEREN


G-sport omvat alle sportactiviteiten of aangepaste bewegingsvormen voor mensen met een beperking, psychische kwetsbaarheid of chronische aandoening. Met het initiatief G-prikkeld voor jeugdsport wil men G-sportclubs aanmoedigen om meer activiteiten te organiseren voor jongeren binnen hun doelgroep.

Ontdek alle projecten van de JEZ!-Actieweek en kies het project dat jij wil steunen. Samen sterk!

Labels
Algemeen
Oriëntatie

« Terug

Sluiten