Partners

BVLO heeft als vakvereniging uiteraard ook een aantal partners die jouw verder kunnen helpen bij verdere vragen/opmerkingen, etc.

MOEV

Wil je meer doen dan kwalitatieve LO-lessen aanbieden op school? Wil je bewegen een prominentere plaats geven op school? Dan is MOEV de partner die je zoekt.

MOEV ondersteunt je school om een kwaliteitsvol, gestructureerd bewegingsbeleid uit te bouwen en in te bedden in het gezondheidsbeleid. Zo ontstaat er een bewegingsrijke schoolcultuur!

Gezond Leven

Bewegen staat onlosmakelijk verbonden met onze gezondheid, daarom heeft Gezond Leven een kadermethodiek voor scholen uitgewerkt. 

Een gezondheidsbeleid op school is geen overbodige luxe. Maar wat moeten we daaronder verstaan? Welke thema’s krijgen een plaats? En hoe begin je daar nu aan? Lees rustig verder, want Gezonde School biedt een antwoord op al je vragen. 

KVLO

De KVLO is dé belangenvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke opvoeding èn combinatiefunctionarissen onderwijs en sport in Nederland. Als grootste lerarenvereniging maken zij zich hard voor voldoende en goed bewegingsonderwijs en voor de belangen van (meer dan) 10.000 leden. Zij zijn de professionals die op school, tussen en na de lessen, en rondom de school kinderen goed leren bewegen.

Als lid van BVLO kan je ook deelnemen als lid aan de KVLO-bijscholingen en een gunstiger tarief verkrijgen.

Janssen-Fritsen

Al jaar en dag is Janssen-Fritsen vaste partner van BVLO. In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richten we ons op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. Zo leverden we de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing. We zijn stevig gegroeid, maar onze klanten zien ons nog steeds als een echt familiebedrijf.

Lessenplan

Leuk nieuws om te melden! Via een samenwerking met de collega's van de website lessenplan.nl kunnen we alle leden van BVLO een pakket met gratis lesinspiratiemateriaal aanbieden!

Wat moet je doen?
Ga naar de website lessenplan.nl.
Klik op de knop om in te loggen.
Voer als gebruikersnaam 'BVLO' in.
Vul als wachtwoord 'Lessenplan' in.
Ontdek al het gratis lesmateriaal!

Wie in de toekomst nog meer inspiratiemateriaal wil ontvangen, kan steeds een betalend jaarlidmaatschap bij lessenplan.nl aanvragen. Alle leden van BVLO ontvangen hier bovendien 15% korting op!

Sluiten