Voordelen

De Bond voor Lichamelijke Opvoeding vzw wil zijn leden graag zoveel mogelijk voordelen aanbieden en gaat actief op zoek naar partnerships. We onderhandelen verder, maar intussen kunnen we jou al volgende voordelen aanbieden.

Ledenservice

  • Je ontvangt de elektronische nieuwsbrief met hierin de laatste weetjes, vacatures,...

  • Met je persoonlijke login schrijf je eenvoudig en snel in voor alle BVLO-activiteiten en nascholingen.

  • Je kan eerder verschenen tijdschriften raadplegen en artikels opzoeken.

Heel degelijke verzekeringen

Als BVLO-lid geniet je van uitzonderlijke tarieven voor heel degelijke verzekeringen. Ontdek naast de basisverzekering zeker ook de optionele verzekeringen.

Nascholingen - Studiedagen

BVLO organiseer jaarlijks verschillende bijscholingen over zowel de sporttechnische als didactische kant. Jaarlijks vinden er meerdere nascholingen plaats zoals de studiedag, de winter- en 3D-stage. Onze leden krijgen ook een mooie korting t.o.v. niet leden!

Als BVLO-lid geniet je ook van het ledentarief bij de nascholingen van het Instituut voor Sportbeheer.

Partnerkortingen

  • Als BVLO-lid krijg je vanaf dit jaar ook korting bij Acco boekenhandel. Onze leden krijgen 15% korting op een selectie boeken en gratis verzending. De kortingscode kan je als lid terugvinden in de nieuwsbrief van februari. 
  • Ook kan je op bepaalde momenten korting krijgen in de webshop van Polar. De kortingscode wordt verzonden via de nieuwsbrief. 
  • Als lid van BVLO kan je ook intekenen op de groepsaankoop via Janssen-Fritsen, en kan je ook gebruik maken van een korting van 10% op jouw aankopen. 
  • Via een samenwerking met lessenplan.nl kunnen we alle leden van BVLO een pakket met gratis lesinspiratiemateriaal aanbieden! Wat moet je doen? Klik op de bovenstaande link. Voer als gebruikersnaam 'BVLO' in. Vul als wachtwoord 'Lessenplan' in. Ontdek al het gratis lesmateriaal!

Interne kortingen BVLO

  • BVLO organiseert kwaliteitsvolle sportkampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Onze sportkampen zijn steeds begeleid door pedagogisch en sporttechnisch bekwame lesgevers. De unieke kortingscode kan je terugvinden in je persoonlijke magazine. Schrijf jouw kinderen dus snel in en profiteer van een mooie korting! 
  • ALs BVLO-lid krijg je ook korting op de boeken en ropeskippingtouwen in de PVLO-webshop.
  • BVLO promoot jouw sportevenement. Het spreekt voor zich dat BVLO met plezier jouw sportevenement promoot. Hoe meer we iedereen aanzetten tot sporten en bewegen hoe beter, dat staat trouwens in onze missie. Dus, ben je lid van BVLO en organiseer je een sportief evenement: een fietstocht, wedstrijd, loop, tornooi, ... stuur ons de aankondiging en wij publiceren het op de BVLO-site.

Uitlenen sporthorloges en SmartGoals

Dankzij onze partners Polar en Janssen-Fritsen kunnen wij jullie twee zaken aanbieden die in iedere LO-les wel een meerwaarde kunnen bieden. Er kunnen hartslagmeters ontleent worden alsook SmartGoals.

Dankzij polar en BVLO kunnen wij jullie nu een set sporthorloges met geïntegreerde hartslagmeter uitlenen: de polar M200! Dit voor slechts 10 euro voor het set.

Vragen of interesse stuur een e-mail naar tasia@bvlo.be of bel 09 218 91 23.

Sluiten