Ons telefoon: +32 9 218 91 20 Ons e-mailadres: info@bvlo.be

Lidmaatschap

Op en top kunnen lesgeven? Weten wat er leeft in jouw vakgebied? Als eerste kennis maken met nieuwe tendensen? Praktijkondersteuning? Degelijk verzekerd zowel in de sporthal als thuis, op vakantie en overal?

Eén juist adres: BVLO

Wij bieden jouw een aanspreekpunt voor al je vragen. Persoonlijk advies. Professionele nascholingen en studiedagen. Een gigantisch netwerk voor Lo en Sport. Verdediging van de LO op school.

365 dagen lid ongeacht de dag van inschrijving!

Via jouw lidmaatschap bij bvlo geniet je van de persoonlijke ongevallenverzekering 24/7 wereldwijd.
Ook ontvang je driemaandelijks het BVLO-tijdschrift en kan je deelnemen aan de bijscholingen georganiseerd door ons of eventuele partners. 
Indien je lid bent bij BVLO kan je ook genieten van een korting bij de inschrijvingen voor de sportkampen voor kinderen.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Bel 09 218 91 23 en wij helpen je graag verder.

Lidmaatschap 12 maanden Incl. Verzekering lichamelijke ongevallen 24/24u wereldwijd + Burgelijke Aansprakelijkheid + Hart voor sport
Individueel lid € 52 + € 13 + € 2
Student  € 35 + € 13 + € 2

Groeplidmaatschap (vanaf 5 personen)

€ 35 + € 13 + € 2

Gezin*

€ 27 + € 13 + € 2

* Vanaf het tweede gezinslid kan je genieten van het kortingstarief. Er dient dus één individueel hoofdlid te zijn. Er is maar één tijdschrift per gezin!

Ik wil lid worden!

Opzeggen van een lidmaatschap

Je lidmaatschap is één jaar geldig vanaf de zelfgekozen dag. Het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd voor de duur van één kalenderjaar. Indien je jouw lidmaatschap niet tijdig opzegt, wordt het automatisch verlengd. Stuur jouw uitschrijving minstens één maand voor einddatum naar tasia@bvlo.be.

Indien we dit niet tijdig ontvangen, wordt er een nieuwe factuur opgemaakt en dient deze ook betaald te worden.

Sluiten