Registratie VIP2024-school eindigt binnenkort, wees er snel bij!

VIP2024-school

Schrijf je nog snel in om VIP2024-school te worden in teken van de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Je kan je nog registreren tot 31 januari.

In aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs kondigde Sport Vlaanderen een initiatief aan om Vlaanderen meer in beweging te krijgen. Door deel te nemen aan sportieve activiteiten kunnen scholen zich kwalificeren als VIP2024-school. Vlaamse topsporters en MOEV roepen scholen op om leerlingen een uniek sportmoment te laten beleven en een olympisch gevoel te creëren. Snel zijn is de boodschap, want je kan je nog registreren tot 31 januari.

Tijd voor actie

De acties gaan van start op 1 februari en kunnen tot uiterlijk 30 april volbracht en geregistreerd worden. Scholen die zich registreren krijgen automatisch een startpakket met olympische versieringen zoals een spandoek, vlaggenlijn, lampionnen en affiches.

Maak kans op de titel van VIP2024-school door deze opdrachten te vervullen:

Voor het basisonderwijs

1/ Organiseer een Jeugdolympiade of doe mee aan eentje die jouw gemeente of stad organiseert

2/ Lanceer de Beweegbuddy

3/ Organiseer SportKompas

Voor het secundair onderwijs

1/ Organiseer een Jeugdolympiade of doe mee aan eentje die jouw gemeente of stad organiseert

2/ Doe mee aan minstens twee challenges van topsporters

Uitgevoerde opdrachten worden beloond met een bronzen, zilveren of gouden medaille. Hoe meer je er volbrengt, hoe hoger jouw beloning. Bovendien krijgt elke VIP2024-school een laureaatbord en maakt kans op leuke prijzen of een feestelijke slotapotheose. Maak je alvast klaar voor een uitstapje, want de hoofdprijs is niets minder dan een daguitstap naar Parijs.

Meer informatie kan je terugvinden op de website van Sport Vlaanderen via Word VIP2024-school

Labels
Algemeen
Oriëntatie

« Terug

Sluiten