Doeboek 'Time-Out tegen Pesten'

DOE boek top

Het doeboek ‘Time-Out tegen Pesten’ wil sportende kinderen van 10 tot 12 jaar helpen om te praten over pesten en om te reageren wanneer ze pestgedrag zien.

Olympisch kampioene Nina Derwael en parkouratleet en Ketnetheld Nico Vanhole zijn de fiere TOP-coaches van het doeboek. Hun stripfiguren begeleiden de kinderen doorheen de oefeningen en tips. In het doeboek vind je leuke stripverhalen, nuttige tips, sportieve oefeningen, gezonde recepten, een zoekplaat en een sportief ganzenbord. Sommige activiteiten kan het kind alleen doen, andere spelletjes zijn bedoeld om samen met teamgenoten, ouders of vrienden te spelen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jonge sporters in je sportclub, federatie of gemeente? Het doeboek is ideaal: het staat niet alleen boordevol leuke spelletjes en strips maar bevat ook heel wat nuttige en leerrijke tips! Het doeboek is perfect als cadeau voor je 10- tot 12-jarigen leden, voor deelnemers aan wedstrijden, sportkampen of stages, als Sinterklaas- of eindejaarsgeschenk of om uit te delen tijdens de Week tegen Pesten van 18 tot 25 februari 2022.

De stukprijs van het doeboek is €8 maar uitgever Skribis biedt een mooie bulkkorting aan. Vanaf 10 exemplaren is de stukprijs €5, vanaf 100 exemplaren €3,5. Het boek bestellen kan via volgende link: https://www.skribis.be/nl/time-out-tegen-pesten.html

Labels
Algemeen
Preventie

« Terug

Sluiten