Over 48ste BVLO studiedag

48ste BVLO studiedag

Dit jaar vindt onze jaarlijkse studiedag plaats op vrijdag 17 november 2023 in samenwerking met KU Leuven. We hebben een boeiend en gevarieerd programma samengesteld, voor elk wat wils dus! Het centrale thema van de dag is “Kernpraktijken voor effectief onderwijs in lichamelijke opvoeding".

Ontdek ons programma vanaf 28/8 en schrijf je in vanaf 7/09!

Stel zelf jouw dagprogramma samen uit ons uitgebreid aanbod. Sessies die je niet meer kan aanduiden, zijn helaas volzet. Je kan steeds inschrijven op de wachtlijst door dit te melden bij opmerkingen.

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

  • Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!
  • Bij annulering vóór vrijdag 13 oktober 2023 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 15 euro. Bij het voorleggen van een doktersattest die deelname uitsluit worden geen administratiekosten afgehouden vóór vrijdag 13 oktober 2023 (zoals operaties, breuken etc.).
  • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 13 oktober 2023 is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • De uiterste inschrijvingsdatum is vrijdag 10 november 12u00.
  • Bij online inschrijvingen verdwijnt een sessie automatisch wanneer ze volzet is. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met praktische informatie

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden. 

Dit jaar maken we een onderscheid tussen vroege inschrijvingen en regular inschrijven. Waarom? 2 weken voor de start van de studiedag bevestigen wij alle lesgevers, en moeten we helaas soms enkele lesgevers afbellen wegens te weinig inschrijvingen. Om te vermijden dat je te lang wacht met inschrijven, willen we jullie aanraden om vroeger in te schrijven. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!! 

In de agenda

  1. Webinar: Genderbewust communiceren

    16 okt.

    We willen dat iedereen zich welkom voelt in de sport en op het sportterrein. Onbewust kunnen we via taal en beeldvorming (groepen van) mensen uitsluiten of zich minder welkom doen voelen. In deze vorming gaan we aan de slag met genderbewust taal- en beeldgebruik.

Toon alle meetings

Nieuws

Bevraging sportleerkrachten

Bevraging sportleerkrachten post formaatjuni 2024 Sportleerkrachten kunnen helpen om kinderen in kansarmoede meer kansen te bieden! Lees verder

Nieuw! Onderzoekende School?! LO

Onderzoekende school?! LO bannerjuni 2024 Ontdek de kracht van samenwerking in Onderzoekende School?! LO Lees verder
Sluiten