Over 47ste BVLO studiedag

47ste BVLO studiedag

Dit jaar vindt onze jaarlijkse studiedag plaats op vrijdag 18 november 2022 in samenwerking met Universiteit Gent. We hebben een boeiend en gevarieerd programma samengesteld, voor elk wat wils dus! Het centrale thema van de dag is “Beweegvaardigheid van onze leerlingen: verleden, heden en toekomst”

Ontdek ons programma en schrijf je in !

Stel zelf jouw dagprogramma samen uit ons uitgebreid aanbod. Sessies die je niet meer kan aanduiden, zijn helaas volzet. Je kan steeds inschrijven op de wachtlijst door dit te melden bij opmerkingen.

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

  • Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!
  • Bij annulering vóór vrijdag 14 oktober 2022 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 15 euro. Bij het voorleggen van een doktersattest die deelname uitsluit worden geen administratiekosten afgehouden vóór vrijdag 14 oktober 2022 (zoals operaties, breuken etc.).
  • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 14 oktober 2022 is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • De uiterste inschrijvingsdatum is maandag 14 november 12u00.
  • Bij online inschrijvingen verdwijnt een sessie automatisch wanneer ze volzet is. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met praktische informatie

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Ik wil lid worden + Inschrijving 47ste studiedag € 128,00
Ik wil lid worden incl. BA & HVS + Inschrijving 47ste studiedag € 145,00
Ik wil lid worden incl. BA + Inschrijving 47ste studiedag € 142,00
Ik wil studentlid worden + Inschrijving 47ste studiedag € 90,00
Inschrijving 47ste studiedag Lid € 68,00
Inschrijving 47ste studiedag Lid + verlenging lidmaatschap € 128,00
Inschrijving 47ste studiedag Lid + verlenging lidmaatschap incl. BA € 142,00
Inschrijving 47ste studiedag Lid + verlenging lidmaatschap incl. BA & HVS € 145,00
Inschrijving 47ste studiedag Niet-lid € 90,00
Inschrijving 47ste studiedag Student € 40,00

Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden. 

Dit jaar maken we een onderscheid tussen vroege inschrijvingen en regular inschrijven. Waarom? 2 weken voor de start van de studiedag bevestigen wij alle lesgevers, en moeten we helaas soms enkele lesgevers afbellen wegens te weinig inschrijvingen. Om te vermijden dat je te lang wacht met inschrijven, willen we jullie aanraden om vroeger in te schrijven. 

Vanaf 29/10 betaal je 5 euro extra.

Laattijdige inschrijvingen kunnen indien mogelijk nog toegelaten worden vanaf 10/11/22, maar betalen 10 euro extra. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!! 

Deel met anderen

Sluiten