Over 45Ste BVLO studiedag

45Ste BVLO studiedag

BVLO organiseert zijn jaarlijkse studiedag dit jaar in Leuven in samenwerking met KU Leuven. Centraal werken we rond het thema "Evaluatie in de lichamelijke opvoeding" .

Datum: 15 november 2019

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

  • Bij annulering vóór vrijdag 18 oktober 2019 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 15 euro. Bij het voorleggen van een doktersattest die deelname uitsluit worden geen administratiekosten afgehouden voor vrijdag 18 oktober 2019 (zoals operaties, breuken etc.).
  • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 18 oktober 2019 is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • De uiterste inschrijvingsdatum is vrijdag 8 november 12u00.
  • Bij online inschrijvingen verdwijnt een sessie automatisch wanneer ze volzet is. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Inschrijven

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Ticket Prijs
Individuele inschrijving € 68,00
Inschrijving + verlenging lidmaatschap € 123,00
Inschrijving+ verlenging lidmaatschap & BA € 137,00
45ste studiedag Niet-lid € 90,00
Ik wil lid worden + Inschrijving € 123,00
Ik wil lid worden incl. BA + Inschrijving € 137,00
Ik wil lid worden incl. BA & HVS + Inschrijving € 140,00
Inschrijving Student € 40,00
Inschrijving student KU Leuven Gratis

Dit is de prijs die je betaalt voor de studiedag. Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden, ook kan je kiezen voor de optie lid worden en tegelijk deelnemen. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!! 

Deel met anderen

Sluiten