Over Webinar: Door inzicht correct bewegen.

Webinar: Door inzicht correct bewegen.

Datum: Woensdag 6/12/2023 om 13.30

BVLO organiseert opnieuw een webinar voor al haar leden en niet-leden. 

Welke boodschap geven wij, begeleiders van leerprocessen, mee?

In plaats van dikwijls foute cliché-beelden en  –uitspraken zoals:  ‘schouders naar achter’, ‘je moet door je knieën gaan om te tillen’, ‘handen op schouderbreedte bij het pompen’, ‘rugschool’, enz.,   krijg je informatie over dagdagelijkse en sportieve houdingen en bewegingen.  Eenvoudige aanwijzingen en figuren die ‘blijven hangen’. Vragen met: “waarom” ondersteunen het inzicht?

Zo krijgt de deelnemer inzicht in zijn persoonlijke manier van bewegen en functioneren.

De informatie is bedoeld voor leerlingen, vrijwilligers, stagiairs in de gezondheidszorg, administratief personeel, studenten, tuinarbeiders, en andere mensen, en dus ook voor lesgevers, trainers, kinesitherapeuten. De inhoud wordt afgestemd naar het doelpubliek.

Het concept is praktijkgericht en kan vlot op alle uren en dagen georganiseerd worden voor groepen tot 20 personen.  Reken op 2 uur, met discussie. Deze webinar is een introductie

Deze webinar is gratis voor BVLO leden en kost 15 euro voor niet-leden. 

De webinar wordt opgenomen en via een privélink gedeeld aan de deelnemers. Let op alleen indien je live aanwezig was ontvang je een deelname-attest, anders ontvang je een attest van inschrijven.  

Waarom deelnemen?

 1. Schaaf jouw kennis bij!
 2. Je ontvangt een deelnameattest (indien je er live bij was)!
  • Je krijgt een inschrijvingsattest indien je er niet live bij was.
 3. Ontmoet medecollega's digitaal!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid BVLO Gratis
Niet-lid € 15,00
Student niet-lid € 12,00

Kies je voor een studententicket, vul dan bij opmerkingen jouw school + studentennummer in. 

In de agenda

 1. Workshop: Stemgebruik in de les LO

  17 apr.

  Als professioneel stemgebruiker en zeker als leerkracht LO is je stem onmisbaar!

  Hoe spreek je best voor een groep in een grote ruimte? Hoe kan je je stem sparen? En nog beter: hoe kan je je stem zelf trainen?

  Tijdens deze interactieve workshop leer je jouw stemapparaat beter kennen en krijg je handvaten toegereikt die je onmiddellijk kan toepassen in de praktijk. Naast een kleine dosis theorie gaan we ook oefenen!

Toon alle meetings

Nieuws

Boodschap van algemeen nut: sport vaker met een glimlach!

Streven naar geluk artikelfebruari 2024 Het streven naar geluk is een menselijke behoefte die alsmaar meer aandacht krijgt in ons dagelijks leven. Maar wat betekent geluk eigenlijk voor sporters? En wordt je gezonder als je gelukkiger ... Lees verder

Nog enkele dagen om in te schrijven voor de Week Gezond en Ethisch Sporten

Week gezond en ethisch sportenfebruari 2024 Het Centrum Ethiek in de Sport en Gezond Sporten zorgen tijdens de week van 26 tot 29 februari voor een uitgebreid programma met als centrale thema 'Hoe breng ik gezond en ethisch sporten naar de ... Lees verder
Sluiten