Over Webinar: Maximale leertijd in de zwemles

Webinar: Maximale leertijd in de zwemles

Datum: Woensdag 26/04/2023 van 14u tot 15u30

BVLO organiseert opnieuw een webinar voor al haar leden en niet-leden. Deze webinar behandelt het thema: Hoe haal je het maximale (actieve leertijd) uit jouw zwemles? De webinar wordt gegeven door docent Tine Sleurs, lector lichamelijke opvoeding aan de UCLL.

Waarover gaat deze webinar?

De webinar zal je onderdompelen in de wereld van klasmanagement en organisatie in het zwembad. We staan stil bij praktische tips die je als leerkracht kunnen helpen voor een gestructureerder verloop van de zwemles, maar ook hoe je als leerkracht eventueel kan differentiëren binnen de toch wel zeer diverse klasgroepen.

Deze webinar is gratis voor BVLO leden en kost 15 euro voor niet-leden. 

De webinar wordt opgenomen en via een privélink gedeeld aan de deelnemers. Let op alleen indien je live aanwezig was ontvang je een deelname-attest, anders ontvang je een attest van inschrijven.  

Waarom deelnemen?

 1. Schaaf jouw kennis bij!
 2. Je ontvangt een deelnameattest (indien je er live bij was)!
  • Je krijgt een inschrijvingsattest indien je er niet live bij was.
 3. Ontmoet medecollega's digitaal!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid BVLO Gratis
Niet-lid € 15,00
Student niet-lid € 12,00

Kies je voor een studententicket, vul dan bij opmerkingen jouw school + studentennummer in. 

In de agenda

 1. Studentenstage Zomervakantie 2023

  07 aug.

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn bij BVLO. Indien je wilt inschrijven voor verschillende blokken, kies je de kaart met één blok minder. Wil je alleen gymnastiek volgen, dan kies je voor kaart student UGent. 

Toon alle meetings

Nieuws

Maken jullie 'Dag van de Redder' mee een ding?

dag van de redder.jpgmei 2023 Zonder redders, geen zwemplezier! Daarom gaat op 30 mei de eerste 'Dag van de Redder door'! Lees verder

Vervanging gezocht!

mei 2023 BVLO is op zoek naar een sporttechnisch coördinator (m/v/x) voor een zwangerschapsvervanging van bepaalde duur binnen een fulltime tewerkstelling. Lees verder
Sluiten