Over Webinar i.s.m. de handbalfederatie: tips & tricks in de les LO

Webinar i.s.m. de handbalfederatie: tips & tricks in de les LO

BVLO organiseert de komende weken verschillende webinars in samenwerking met de sportfederaties over hun specifieke sporttak in coronatijden. Tijdens deze korte sessies krijg je verschillende tips en tricks die je kan toepassen in de les, alsook enkele praktijkvoorbeelden aangereikt. Op 2/12 gaan we in gesprek met Gerrit Vertommen van de Vlaamse Handbalvereniging.

Deze webinar is gratis zowel voor leden als niet-leden! 

Programma van Webinar: Tips voor de les LO

Op woensdag 02 december:
15:00 - 15:30 Tip en tricks voor handbal in de les LO

Lees meer over het programma

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Deel met anderen

In de agenda

  1. Webinar: EHBO in de les LO

    03 March

    Deze workshop licht een aantal principes toe die bijdragen tot een efficiente online leeromgeving. Meer specifiek belicht de inleiding verschillende aspecten van online leren bij EHBO en reanimatievaardigheden. Daarna gaan we zelf aan de slag met online werkvormen en wordt uitgelegd waarom die een positieve bijdrage hebben in het leerproces.

    Deze sessie wordt gegeven door Prof. Veerle van Raemdonck

Toon alle meetings

Nieuws

Standpunt over evaluatie in Lichamelijke Opvoeding

Logo Aisep.pngjanuari 2021 Peter Iserbyt, onderzoeker en professor bij de KU Leuven, schreef met enkele internationale auteurs het AIESEP standpunt over evaluatie in Lichamelijke Opvoeding. Het AIESEP (Association Internationale des Écoles Supérieures d’Éducation Physique) is een internationale beroepsvereniging, die gericht is op het bevorderen van kwalitatief hoogstaand onderzoek binnen de lichamelijke opvoeding, fysieke activiteit en sportpedagogiek. Lees verder

Herbekijk onze gratis webinars!

december 2020 Met BVLO hebben we in de afgelopen periode een aantal gratis webinars georganiseerd voor onze leden. Als extra kerstgeschenk bieden we de integrale opnames van deze webinars aan op onze website. Lees verder
Sluiten