Over Bijscholing Gooik

Bijscholing Gooik

BVLO organiseert een bijscholingsvoormiddag voor leerkrachten uit het basisonderwijs. Hockey is een sport in opmars die vaak pas in het secundair onderwijs zijn plaats vindt. Met het project Hockey2school willen we echter aantonen dat hockey ook voor leerlingen lager onderwijs zeer uitdagend kan zijn!  Tijdens deze voormiddag staan we ook stil rond het concept Multimove en hoe we dit kunnen verwerken in de les LO. Tine Sleurs, lector UCLL, zal deze sessie begeleiden. 

Zoek de uitdaging voor jouw leerlingen tijdens deze twee verschillende sessies die een succes kunnen maken van de les. Na afloop ontvang je ook een deelname attest. 

Datum: Woensdag 11 maart 2020

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

 • Bij annulering vóór vrijdag 28 februari 2020 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 10 euro.
 • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 18 februari kan je een vervanger aanduiden of slechts 50% van het deelnamegeld terugkrijgen muv het aangevraagde lidmaatschap.
 • De uiterste inschrijvingsdatum is maandag 9 maart om 12 uur.
 • De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Programma van Bijscholing Gooik

Op woensdag 11 maart:
9:00 - 10:30 Hockey2school
10:45 - 12:15 Multimove op school

Lees meer over het programma

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Dit is de prijs die je betaalt voor de bijscholing. Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden, ook kan je kiezen voor de optie lid worden en tegelijk deelnemen. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!!

Deel met anderen

In de agenda

 1. Studentenstage paasvakantie 2020 !Geannuleerd!

  06 April

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines binnen gymnastiek bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn van BVLO*. 

  *Studentenlidmaatschap = € 35

 2. 3D stage 2020

  18 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. 
  Dit betekent drie dagen vol interessante en vooral superleuke sportsessies! 
  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 
  Stel je eigen programma samen en kies je gewenst aantal sessies uit een gevarieerd aanbod! 

Toon alle meetings

Nieuws

Hoe pak ik mijn lessen aan in tijden van Corona?

maart 2020 Het zijn uitdagende tijden voor het onderwijs. Beweging staat voorop maar wat met de leerdoelen? Hoe houden jullie de leerlingen in beweging en motiveren jullie hen van op afstand?Via onze socials kregen we al enkele goede voorbeelden die wij graag met jullie delen!

Heb je zelf een uitgewerkt leerpad of een tof voorbeeld, deel het dan met ons via tasia@bvlo.be. Wie weet verschijn jij in de volgende nieuwsbrief en hieronder bij de good practices! Lees verder

BVLO blijft bereikbaar voor al haar leden in tijden van corona

Banner.pngmaart 2020 Onze medewerkers zullen de komende periode van thuis uit werken, maar we proberen tijdens de kantooruren zeker bereikbaar te blijven via mail en telefoon voor al jullie vragen en opmerkingen. Lees verder
Sluiten