45ste studiedag is uitverkocht!

Onze 45ste studiedag op 15 november in samenwerking met de KU Leuven is helemaal uitverkocht. Inschrijven kan helaas niet meer. Het belooft een didactische, aangename en leerrijke studiedag te worden.

Twee september openden de inschrijvingen voor leden van BVLO voor onze 45ste studiedag te Leuven met als centraal thema "Evaluatie in de les lichamelijke opvoeding". Een week later konden ook niet-leden inschrijven voor de bijscholing.

Algauw liepen de inschrijvingen binnen, zo was de eerste sessie na minder dan een maand al volledig volboekt. Ook niet veel later volgden de andere sessies en kregen zij ook de stempel van volboekt. Wij hebben heel wat telefoontjes/ mailtjes gekregen of het niet meer mogelijk was om toch nog in te schrijven voor die bepaalde sessies of dat het mogelijk was om op de wachtlijst te staan. Helaas hebben wij heel wat mensen moeten teleurstellen, maar laat het een mooie les zijn voor de toekomst. 

We zitten momenteel aan een 330-tal deelnemers die zullen afzakken naar de KU Leuven. Hierbij moeten wij ook melden dat onze studiedag volledig is uitverkocht en dat er helaas niemand meer zal kunnen inschrijven, al onze sessies zitten nokvol. We hopen alle aanwezigen een didactisch, aangename en leerrijke studiedag te kunnen bezorgen, zodat zij in de toekomst samen met BVLO kunnen excelleren in het onderwijs en het sportpedagogisch landschap.

Graag verwelkomen wij alle deelnemers op onze 45ste studiedag op 15 november te Leuven. 

Labels
Algemeen
Bijscholing

« Terug

Overzicht > 2019

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

Sluiten