Over Bijscholing Gooik

Bijscholing Gooik

BVLO organiseert een bijscholingsvoormiddag voor leerkrachten uit het basisonderwijs. Hockey is een sport in opmars die vaak pas in het secundair onderwijs zijn plaats vindt. Met het project Hockey2school willen we echter aantonen dat hockey ook voor leerlingen lager onderwijs zeer uitdagend kan zijn!  Tijdens deze voormiddag staan we ook stil rond het concept Multimove en hoe we dit kunnen verwerken in de les LO. Tine Sleurs, lector UCLL, zal deze sessie begeleiden. 

Zoek de uitdaging voor jouw leerlingen tijdens deze twee verschillende sessies die een succes kunnen maken van de les. Na afloop ontvang je ook een deelname attest. 

Datum: Woensdag 11 maart 2020

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

  • Bij annulering vóór vrijdag 28 februari 2020 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 10 euro.
  • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 18 februari kan je een vervanger aanduiden of slechts 50% van het deelnamegeld terugkrijgen muv het aangevraagde lidmaatschap.
  • De uiterste inschrijvingsdatum is maandag 9 maart om 12 uur.
  • De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Programma van Bijscholing Gooik

Op woensdag 11 maart:
9:00 - 10:30 Hockey2school
10:45 - 12:15 Multimove op school

Lees meer over het programma

Inschrijven

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Ticket Prijs
Bijscholing Gooik € 35,00
Ik wil lid worden + Bijscholing Gooik € 90,00
Ik wil lid worden incl BA + Bijscholing Gooik € 104,00

Dit is de prijs die je betaalt voor de bijscholing. Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden, ook kan je kiezen voor de optie lid worden en tegelijk deelnemen. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!!

Deel met anderen

Sluiten