Polar Ignite: het nieuwe sporthorloge

maandag 09 december 2019

Polar stelde enige tijd terug zijn nieuwste allround sporthorloge voor. Wij mochten dit enige tijd testen en waren dan ook positief. Zoek je nog een nieuw kerstcadeau? Lees dan zeker verder.

Fitnesshorloge met GPS en hartslagmeting aan de pols

Polar omschrijft hun nieuwe horloge als volgt: 

"Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen. Polar Ignite geeft een volledig beeld van je dag en begeleid je naar een evenwichtiger leven."

Na enige tijd testen kan ik zeggen dat de polar Ignite een meer allround fitness horloge is ten opzichte van de Vantage M die een allround sporthorloge is. De Ignite heeft een eleganter en lichter behuizing in vergelijking met de meeste voorgaande modellen. Polar zet mooie stappen in het design ervan, het horloge ziet er moderner en alledaagser uit dan zijn voorgangers maar met net dezelfde functionaliteiten.

Wat voor ons de grootste meerwaarde lijkt voor mensen die conditioneel vooruitgang willen boeken, is dat de horloge zelf dagelijkse work-outs maakt naar gelang persoonlijkheid genaamd FitSpark! Kant-en-klare work-outs met visuele ondersteuning die je momenteel op geen enkel ander horloge kan terugvinden. 

Daarnaast is er ook een vernieuwde slaapregistratie die je nog meer inzichten geeft in jouw slaappatroon. Heel eerlijk kan dit beïnvloed worden door hoe vaak je beweegt in je slaap, waardoor je deze registratie wat ons betreft toch met een korreltje zout moet interpreteren. Voor de rest beschikt dit horloge over alle technologieën die je van polar gewend bent! Een accurate GPS en hartslagmeting, waterdicht, 100 sportprofielen die je kan toevoegen, meting van de dagelijkse activiteit, etc.

Ben je op zoek naar een alledaags horloge dat je meer inzicht kan geven over je slaap- en bewegingspatronen en er bovendien nog eens mooi uitziet, dan is dit momenteel het horloge op de markt dat geschikt is! 

Wens je nog meer info of wil je het horloge bestellen, klik dan hier!

« Terug

In de agenda

 1. Bijscholing Gooik

  11 March

  Hoe zorgen we ervoor dat de les bewegingsopvoeding fun blijft? Tijdens deze voormiddag werken we rond 'multimove op school integreren' en hockey2school.

  De studiedag is bedoeld voor leekrachten uit het basisonderwijs. 

 2. Studentenstage paasvakantie 2020

  06 April

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines binnen gymnastiek bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn van BVLO*. 

  *Studentenlidmaatschap = € 35

 3. 3D stage 2020

  18 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. 
  Dit betekent drie dagen vol interessante en vooral superleuke sportsessies! 
  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 
  Stel je eigen programma samen en kies je gewenst aantal sessies uit een gevarieerd aanbod! 

Toon alle meetings

Nieuws

Je kan meer verdienen als sportlesgever!

januari 2020 Als sportprofessional heb je verschillende manier om bij te klussen. Je kan namelijk ingeschakeld worden als verenigingswerker, maar ook als vrijwilliger. Voor één van deze twee contracten zijn de bedragen geïndexeerd. Lees verder

Polar Ignite: het nieuwe sporthorloge

december 2019 Polar stelde enige tijd terug zijn nieuwste allround sporthorloge voor. Wij mochten dit enige tijd testen en waren dan ook positief. Zoek je nog een nieuw kerstcadeau? Lees dan zeker verder. Lees verder
Sluiten