Polar Ignite: het nieuwe sporthorloge

maandag 09 december 2019

Polar stelde enige tijd terug zijn nieuwste allround sporthorloge voor. Wij mochten dit enige tijd testen en waren dan ook positief. Zoek je nog een nieuw kerstcadeau? Lees dan zeker verder.

Fitnesshorloge met GPS en hartslagmeting aan de pols

Polar omschrijft hun nieuwe horloge als volgt: 

"Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen. Polar Ignite geeft een volledig beeld van je dag en begeleidt je naar een evenwichtiger leven."

Na enige tijd testen kan ik zeggen dat de polar Ignite een meer allround fitness horloge is ten opzichte van de Vantage M die een allround sporthorloge is. De Ignite heeft een eleganter en lichter behuizing in vergelijking met de meeste voorgaande modellen. Polar zet mooie stappen in het design ervan, het horloge ziet er moderner en alledaagser uit dan zijn voorgangers maar met net dezelfde functionaliteiten.

Wat voor ons de grootste meerwaarde lijkt voor mensen die conditioneel vooruitgang willen boeken, is dat het horloge zelf dagelijkse work-outs maakt naar gelang persoonlijkheid genaamd FitSpark! Kant-en-klare work-outs met visuele ondersteuning die je momenteel op geen enkel ander horloge kan terugvinden. 

Daarnaast is er ook een vernieuwde slaapregistratie die je nog meer inzichten geeft in jouw slaappatroon. Heel eerlijk kan dit beïnvloed worden door hoe vaak je beweegt in je slaap, waardoor je deze registratie wat ons betreft toch met een korreltje zout moet interpreteren. Voor de rest beschikt dit horloge over alle technologieën die je van polar gewend bent! Een accurate GPS en hartslagmeting, waterdicht, 100 sportprofielen die je kan toevoegen, meting van de dagelijkse activiteit, etc.

Ben je op zoek naar een alledaags horloge dat je meer inzicht kan geven over je slaap- en bewegingspatronen en er bovendien nog eens mooi uitziet, dan is dit momenteel het horloge op de markt dat geschikt is! 

Wens je nog meer info of wil je het horloge bestellen, klik dan hier!

« Terug

In de agenda

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Nieuws

Wetenschappelijke opinie: no education without physical education.

pasfoto leen_kleur.jpgaugustus 2020 Onderwijsexpert Wouter Duyck suggereerde recent in de media dat het afwijken van lessentabellen aangewezen is wanneer er bepaalde leerachterstanden bij kinderen vastgesteld worden. Zo liet hij optekenen: «Blijkt er een probleem met lezen in het tweede leerjaar? Wijk dan af van de vaste lessentabellen. Spendeer meer uren aan lezen en verminder bijvoorbeeld tijdelijk de lessen LO.» We vroegen twee gerespecteerde leden van BVLO om een beargumenteerde reactie op deze uitspraak. Lees verder

Mag een redder zuurstof toedienen bij een verdrinking?

TDZwembaden2015_jvdm (81) (Mobile).pngjuli 2020 De coronacrisis en alle maatregelen die werden aangekondigd door onze overheid maken deze vraag plots weer brandend actueel. Lees verder
Sluiten