Polar Ignite: het nieuwe sporthorloge

maandag 09 december 2019

Polar stelde enige tijd terug zijn nieuwste allround sporthorloge voor. Wij mochten dit enige tijd testen en waren dan ook positief. Zoek je nog een nieuw kerstcadeau? Lees dan zeker verder.

Fitnesshorloge met GPS en hartslagmeting aan de pols

Polar omschrijft hun nieuwe horloge als volgt: 

"Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen. Polar Ignite geeft een volledig beeld van je dag en begeleid je naar een evenwichtiger leven."

Na enige tijd testen kan ik zeggen dat de polar Ignite een meer allround fitness horloge is ten opzichte van de Vantage M die een allround sporthorloge is. De Ignite heeft een eleganter en lichter behuizing in vergelijking met de meeste voorgaande modellen. Polar zet mooie stappen in het design ervan, het horloge ziet er moderner en alledaagser uit dan zijn voorgangers maar met net dezelfde functionaliteiten.

Wat voor ons de grootste meerwaarde lijkt voor mensen die conditioneel vooruitgang willen boeken, is dat de horloge zelf dagelijkse work-outs maakt naar gelang persoonlijkheid genaamd FitSpark! Kant-en-klare work-outs met visuele ondersteuning die je momenteel op geen enkel ander horloge kan terugvinden. 

Daarnaast is er ook een vernieuwde slaapregistratie die je nog meer inzichten geeft in jouw slaappatroon. Heel eerlijk kan dit beïnvloed worden door hoe vaak je beweegt in je slaap, waardoor je deze registratie wat ons betreft toch met een korreltje zout moet interpreteren. Voor de rest beschikt dit horloge over alle technologieën die je van polar gewend bent! Een accurate GPS en hartslagmeting, waterdicht, 100 sportprofielen die je kan toevoegen, meting van de dagelijkse activiteit, etc.

Ben je op zoek naar een alledaags horloge dat je meer inzicht kan geven over je slaap- en bewegingspatronen en er bovendien nog eens mooi uitziet, dan is dit momenteel het horloge op de markt dat geschikt is! 

Wens je nog meer info of wil je het horloge bestellen, klik dan hier!

« Terug

In de agenda

 1. Studentenstage paasvakantie 2020 !Geannuleerd!

  06 April

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines binnen gymnastiek bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn van BVLO*. 

  *Studentenlidmaatschap = € 35

 2. 3D stage 2020

  18 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. 
  Dit betekent drie dagen vol interessante en vooral superleuke sportsessies! 
  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 
  Stel je eigen programma samen en kies je gewenst aantal sessies uit een gevarieerd aanbod! 

Toon alle meetings

Nieuws

Hoe pak ik mijn lessen aan in tijden van Corona?

maart 2020 Het zijn uitdagende tijden voor het onderwijs. Beweging staat voorop maar wat met de leerdoelen? Hoe houden jullie de leerlingen in beweging en motiveren jullie hen van op afstand?Via onze socials kregen we al enkele goede voorbeelden die wij graag met jullie delen!

Heb je zelf een uitgewerkt leerpad of een tof voorbeeld, deel het dan met ons via tasia@bvlo.be. Wie weet verschijn jij in de volgende nieuwsbrief en hieronder bij de good practices! Lees verder

BVLO blijft bereikbaar voor al haar leden in tijden van corona

Banner.pngmaart 2020 Onze medewerkers zullen de komende periode van thuis uit werken, maar we proberen tijdens de kantooruren zeker bereikbaar te blijven via mail en telefoon voor al jullie vragen en opmerkingen. Lees verder
Sluiten