Over 1e editie Winterbijscholing Ice Mountain

1e editie Winterbijscholing Ice Mountain

BVLO winterbijscholing

Wanneer: 8 december 2023

Dit jaar trekken we naar Ice Moutain Adventure Park voor de 1ste editie van onze winterbijscholing. Naast het verfijnen van eigen ski- en/of snowboardvaardigheden, bieden we ook didactische tips aan om het aan te leren aan anderen. 

Inschrijven kan vanaf begin oktober!

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

* Lunch is daar in het restaurant ter plaatste te kopen.

Voorwaarden: 

 • Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!
 • Bij annulering vóór 13 november 2023 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 15 euro. Bij het voorleggen van een doktersattest die deelname uitsluit worden geen administratiekosten afgehouden vóór vrijdag 13 oktober 2023 (zoals operaties, breuken etc.).
 • Bij annulering doorgegeven vanaf 13 november 2023 is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
 • De uiterste inschrijvingsdatum is 24 november 12u00.
 • Bij online inschrijvingen verdwijnt een sessie automatisch wanneer ze volzet is. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met praktische informatie

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!! 

In de agenda

 1. Workshop: Stemgebruik in de les LO

  17 apr.

  Als professioneel stemgebruiker en zeker als leerkracht LO is je stem onmisbaar!

  Hoe spreek je best voor een groep in een grote ruimte? Hoe kan je je stem sparen? En nog beter: hoe kan je je stem zelf trainen?

  Tijdens deze interactieve workshop leer je jouw stemapparaat beter kennen en krijg je handvaten toegereikt die je onmiddellijk kan toepassen in de praktijk. Naast een kleine dosis theorie gaan we ook oefenen!

Toon alle meetings

Nieuws

Boodschap van algemeen nut: sport vaker met een glimlach!

Streven naar geluk artikelfebruari 2024 Het streven naar geluk is een menselijke behoefte die alsmaar meer aandacht krijgt in ons dagelijks leven. Maar wat betekent geluk eigenlijk voor sporters? En wordt je gezonder als je gelukkiger ... Lees verder

Nog enkele dagen om in te schrijven voor de Week Gezond en Ethisch Sporten

Week gezond en ethisch sportenfebruari 2024 Het Centrum Ethiek in de Sport en Gezond Sporten zorgen tijdens de week van 26 tot 29 februari voor een uitgebreid programma met als centrale thema 'Hoe breng ik gezond en ethisch sporten naar de ... Lees verder
Sluiten