Nieuwe medewerker voor BVLO!

Arjan.jpg

Het team van BVLO heeft sinds februari een nieuwe collega: Arjan De Ruyck. Hij zal instaan voor de ledenwerking, het magazine van BVLO en alle communicatie via onze website en sociale mediakanalen.

Arjan is 28 jaar en combineert zijn werk voor BVLO met een eigen onderneming gericht op audiovisuele communicatie voor zelfstandige ondernemers. Op maandag, donderdag en vrijdag zal hij telkens op kantoor aanwezig zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden van onze leden.

Hij is verantwoordelijk voor de ledenwerking van BVLO, iets waar we steeds veel belang aan hechten. Op basis van jullie vragen, voorstellen en opmerkingen gaan we daarom iedere dag samen aan de slag om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. We zijn trots op de leden van onze bond en kijken samen vooruit naar een gezonde en sportieve toekomst.  

Het zal Arjan zijn taak zijn om jullie mee op de hoogte te houden van onze nieuwe initiatieven, bijscholingen en sportkampen tijdens de schoolvakanties. Zowel op de website als in het magazine willen we jullie graag verder blijven informeren met nieuwe artikels, wetenschappelijke bijdragen en beelden van voor en achter de schermen.

Arjan zal naast het werk op ons bureau zeker niet blijven stilzitten, want is al jaren een fervent fietser. Hij ziet dus met veel plezier binnenkort de periode van de wielerklassiekers opnieuw beginnen. Hij is intussen gemotiveerd aan zijn opdracht bij BVLO begonnen en kijkt ernaar uit om op al jullie vragen te mogen antwoorden in de komende weken en maanden! 

Labels
Algemeen

« Terug

Sluiten