Subsidies Virtual Reality-games in het sport- en beweegbeleid

virtualreality.jpg

Met deze oproep willen ze de gameontwikkelaars en de sportsector bij elkaar brengen zodat er nieuwe en innovatieve mogelijkheden gecreëerd worden die een verrijking kunnen zijn voor het sport- en beweegaanbod.

De projectoproep is geïnspireerd op het Gamefonds, maar heeft een eigen sportspecifieke doelstelling. Ze willen projecten ondersteunen die als eindproduct een Virtual Reality-game (VR-game) met een duidelijke sport- of beweegcomponent hebben. Aan de hand hiervan willen ze kunnen nagaan welke mogelijkheden Virtual Reality (VR) biedt om mensen effectief aan te zetten tot meer sporten en bewegen.

Info- en ontmoetingsmoment:

Op maandag 1 april organiseren ze in de Sportinnovatiecampus van Sport Vlaanderen Brugge een info- en ontmoetingsmoment. Er is plaats voor extra uitleg over de projectoproep en ze geven een antwoord op jouw vragen. Het is ook een uitgelezen moment voor gameontwikkelaars en sportorganisaties om elkaar te ontmoeten en eventueel de basis te leggen voor een gezamenlijk project. Iedereen welkom vanaf 14:00 u.

Timing: 

Dossiers kunnen ingediend worden tot uiterlijk 30 april 2019 om 12u.

Aanvraagformulier:

Het sjabloon voor het aanvraagformulier wordt voorzien door Sport Vlaanderen en dient volledig te worden ingevuld en ondertekend.

Voor een aanvraagformulier druk hier.

Lees meer

Labels
Subsidies

« Terug

Overzicht > 2019

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

Sluiten