Herbekijk onze gratis webinars!

donderdag 10 december 2020

Met BVLO hebben we in de afgelopen periode een aantal gratis webinars georganiseerd voor onze leden. Als extra kerstgeschenk bieden we de integrale opnames van deze webinars aan op onze website.

Een aantal weken geleden zijn we van start gegaan met een nieuw project op woensdagnamiddag. Leerkrachten LO stelden steeds meer de vraag naar tips en tricks om sportlessen te organiseren in deze niet-evidente en steeds veranderende coronatijden. Aangezien fysieke bijscholingen niet mogelijk zijn, leek het ons interessant om online meetings met de verschillende sportfederaties in te plannen.

Via de volgende link kan je onze gratis webinars bovendien allemaal herbekijken: https://www.bvlo.be/corona/webinar

« Terug

In de agenda

  1. Webinar: EHBO in de les LO

    03 March

    Deze workshop licht een aantal principes toe die bijdragen tot een efficiente online leeromgeving. Meer specifiek belicht de inleiding verschillende aspecten van online leren bij EHBO en reanimatievaardigheden. Daarna gaan we zelf aan de slag met online werkvormen en wordt uitgelegd waarom die een positieve bijdrage hebben in het leerproces.

    Deze sessie wordt gegeven door Prof. Veerle van Raemdonck

Toon alle meetings

Nieuws

Standpunt over evaluatie in Lichamelijke Opvoeding

Logo Aisep.pngjanuari 2021 Peter Iserbyt, onderzoeker en professor bij de KU Leuven, schreef met enkele internationale auteurs het AIESEP standpunt over evaluatie in Lichamelijke Opvoeding. Het AIESEP (Association Internationale des Écoles Supérieures d’Éducation Physique) is een internationale beroepsvereniging, die gericht is op het bevorderen van kwalitatief hoogstaand onderzoek binnen de lichamelijke opvoeding, fysieke activiteit en sportpedagogiek. Lees verder

Herbekijk onze gratis webinars!

december 2020 Met BVLO hebben we in de afgelopen periode een aantal gratis webinars georganiseerd voor onze leden. Als extra kerstgeschenk bieden we de integrale opnames van deze webinars aan op onze website. Lees verder
Sluiten