Nieuwe medewerker voor BVLO!

Arjan.jpgmaandag 24 februari 2020

Het team van BVLO heeft sinds februari een nieuwe collega: Arjan De Ruyck. Hij zal instaan voor de ledenwerking, het magazine van BVLO en alle communicatie via onze website en sociale mediakanalen.

Arjan is 28 jaar en combineert zijn werk voor BVLO met een eigen onderneming gericht op audiovisuele communicatie voor zelfstandige ondernemers. Op maandag, donderdag en vrijdag zal hij telkens op kantoor aanwezig zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden van onze leden.

Hij is verantwoordelijk voor de ledenwerking van BVLO, iets waar we steeds veel belang aan hechten. Op basis van jullie vragen, voorstellen en opmerkingen gaan we daarom iedere dag samen aan de slag om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. We zijn trots op de leden van onze bond en kijken samen vooruit naar een gezonde en sportieve toekomst.  

Het zal Arjan zijn taak zijn om jullie mee op de hoogte te houden van onze nieuwe initiatieven, bijscholingen en sportkampen tijdens de schoolvakanties. Zowel op de website als in het magazine willen we jullie graag verder blijven informeren met nieuwe artikels, wetenschappelijke bijdragen en beelden van voor en achter de schermen.

Arjan zal naast het werk op ons bureau zeker niet blijven stilzitten, want is al jaren een fervent fietser. Hij ziet dus met veel plezier binnenkort de periode van de wielerklassiekers opnieuw beginnen. Hij is intussen gemotiveerd aan zijn opdracht bij BVLO begonnen en kijkt ernaar uit om op al jullie vragen te mogen antwoorden in de komende weken en maanden! 

« Terug

In de agenda

 1. Studentenstage paasvakantie 2020 !Geannuleerd!

  06 April

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines binnen gymnastiek bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn van BVLO*. 

  *Studentenlidmaatschap = € 35

 2. 3D stage 2020

  18 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. 
  Dit betekent drie dagen vol interessante en vooral superleuke sportsessies! 
  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 
  Stel je eigen programma samen en kies je gewenst aantal sessies uit een gevarieerd aanbod! 

Toon alle meetings

Nieuws

Hoe pak ik mijn lessen aan in tijden van Corona?

maart 2020 Het zijn uitdagende tijden voor het onderwijs. Beweging staat voorop maar wat met de leerdoelen? Hoe houden jullie de leerlingen in beweging en motiveren jullie hen van op afstand?Via onze socials kregen we al enkele goede voorbeelden die wij graag met jullie delen!

Heb je zelf een uitgewerkt leerpad of een tof voorbeeld, deel het dan met ons via tasia@bvlo.be. Wie weet verschijn jij in de volgende nieuwsbrief en hieronder bij de good practices! Lees verder

BVLO blijft bereikbaar voor al haar leden in tijden van corona

Banner.pngmaart 2020 Onze medewerkers zullen de komende periode van thuis uit werken, maar we proberen tijdens de kantooruren zeker bereikbaar te blijven via mail en telefoon voor al jullie vragen en opmerkingen. Lees verder
Sluiten