Nieuwe medewerker voor BVLO!

Arjan.jpgmaandag 24 februari 2020

Het team van BVLO heeft sinds februari een nieuwe collega: Arjan De Ruyck. Hij zal instaan voor de ledenwerking, het magazine van BVLO en alle communicatie via onze website en sociale mediakanalen.

Arjan is 28 jaar en combineert zijn werk voor BVLO met een eigen onderneming gericht op audiovisuele communicatie voor zelfstandige ondernemers. Op maandag, donderdag en vrijdag zal hij telkens op kantoor aanwezig zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden van onze leden.

Hij is verantwoordelijk voor de ledenwerking van BVLO, iets waar we steeds veel belang aan hechten. Op basis van jullie vragen, voorstellen en opmerkingen gaan we daarom iedere dag samen aan de slag om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. We zijn trots op de leden van onze bond en kijken samen vooruit naar een gezonde en sportieve toekomst.  

Het zal Arjan zijn taak zijn om jullie mee op de hoogte te houden van onze nieuwe initiatieven, bijscholingen en sportkampen tijdens de schoolvakanties. Zowel op de website als in het magazine willen we jullie graag verder blijven informeren met nieuwe artikels, wetenschappelijke bijdragen en beelden van voor en achter de schermen.

Arjan zal naast het werk op ons bureau zeker niet blijven stilzitten, want is al jaren een fervent fietser. Hij ziet dus met veel plezier binnenkort de periode van de wielerklassiekers opnieuw beginnen. Hij is intussen gemotiveerd aan zijn opdracht bij BVLO begonnen en kijkt ernaar uit om op al jullie vragen te mogen antwoorden in de komende weken en maanden! 

« Terug

In de agenda

 1. !Geannuleerd! 3D stage 2020

  19 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. Maar door corona zal onze 3D stage dit jaar een andere invulling krijgen. We organiseren een tweedagse met verschillende programma's waaruit je kan kiezen. Dit wil zeggen dat je per dag in een bubbel zal zitten, zo proberen wij ook ons steentje bij te dragen om de verspreiding van het virus te beperken.


  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 

Toon alle meetings

Nieuws

Mag een redder zuurstof toedienen bij een verdrinking?

TDZwembaden2015_jvdm (81) (Mobile).pngjuli 2020 De coronacrisis en alle maatregelen die werden aangekondigd door onze overheid maken deze vraag plots weer brandend actueel. Lees verder

Europese enquête Lichamelijke opvoeding

juli 2020 Wij hebben jullie hulp nodig!
De Europese associatie voor leerkrachten LO vraagt jullie input voor een enquête rond Covid-19. De vragenlijst is opgesteld in het Engels en vraagt slechts 5 minuutjes van jullie tijd. Wens je deze in te vullen, maar heb je hulp nodig? Dan staan wij paraat! Lees verder
Sluiten