Je kan meer verdienen als sportlesgever!

dinsdag 28 januari 2020

Als sportprofessional heb je verschillende manier om bij te klussen. Je kan namelijk ingeschakeld worden als verenigingswerker, maar ook als vrijwilliger. Voor één van deze twee contracten zijn de bedragen geïndexeerd.

De kogel is officieel door de kerk, in 2020 worden de bedragen geïndexeerd voor verenigingswerk.

Vanaf 2020 mag je per maand 528,33 euro verdienen, werk je in de sportsector dan mag je het dubbel verdienen namelijk 1.056,66 euro per maand. Let wel op de jaarlimiet werd niet geïndexeerd en blijft 6340 euro per kalenderjaar! In dat bedrag zijn alle onkosten (zoals vb een verplaatsingsvergoeding) inbegrepen. 

Daarnaast kan je ook nog steeds als vrijwilliger ingeschakeld worden, maar vrijwilligerswerk is vrij en zonder verplichting. De vergoedingen voor vrijwilligerswerk zijn ongewijzigd in 2020 ten opzichte van 2019. Hierbij kan je dagelijks een maximum vergoeding krijgen van 34,71 euro en een maximum van 1388,40 euro per jaar. 

« Terug

In de agenda

 1. Studentenstage paasvakantie 2020 !Geannuleerd!

  06 April

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines binnen gymnastiek bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn van BVLO*. 

  *Studentenlidmaatschap = € 35

 2. 3D stage 2020

  18 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. 
  Dit betekent drie dagen vol interessante en vooral superleuke sportsessies! 
  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 
  Stel je eigen programma samen en kies je gewenst aantal sessies uit een gevarieerd aanbod! 

Toon alle meetings

Nieuws

Hoe pak ik mijn lessen aan in tijden van Corona?

maart 2020 Het zijn uitdagende tijden voor het onderwijs. Beweging staat voorop maar wat met de leerdoelen? Hoe houden jullie de leerlingen in beweging en motiveren jullie hen van op afstand?Via onze socials kregen we al enkele goede voorbeelden die wij graag met jullie delen!

Heb je zelf een uitgewerkt leerpad of een tof voorbeeld, deel het dan met ons via tasia@bvlo.be. Wie weet verschijn jij in de volgende nieuwsbrief en hieronder bij de good practices! Lees verder

BVLO blijft bereikbaar voor al haar leden in tijden van corona

Banner.pngmaart 2020 Onze medewerkers zullen de komende periode van thuis uit werken, maar we proberen tijdens de kantooruren zeker bereikbaar te blijven via mail en telefoon voor al jullie vragen en opmerkingen. Lees verder
Sluiten