Wil jij een gratis bootcamp, martial arts of virtual reality sessie winnen? Sportwerk deelt uit!

dinsdag 19 november 2019

Wil jij met jouw bedrijf een goed doel steunen tijdens de warmste week?
Goed nieuws, Sportwerk Vlaanderen ook! Zij geven bedrijven de kans een gratis sessie te winnen. Laat onze werknemers gelukkiger, gezonder en productiever worden door regelmatig te bewegen.

In het kader van de warmste week geeft Sportwerk jouw bedrijf de kans een gratis bootcamp, martial arts of virtual reality sessie te winnen.

WAAROM?

Omdat Sportwerk haar steentje wil bijdragen voor de warmste week. Én omdat wij geloven dat regelmatig bewegen werknemers gelukkiger, gezonder en productiever maakt. Dat op zich is al een goed doel.

HET OPZET?

Het bedrijf of iedere deelnemende werknemer bepaalt zelf zijn/haar bijdrage en deze bijdrage gaat integraal naar een goed doel.
Sportwerk kiest een sportgerelateerd goed doel  (sporten met een beperking, armoedebestrijding, …), maar ook het bedrijf kan mee bepalen waar de opbrengst naartoe gaat.

WANNEER? HOELANG? INSCHRIJVEN?

Je kan je inschrijven tot en met 5 december. Let op! Minimaal 8 deelnemers.
Op 6 december worden de winnaars bekend gemaakt.
Er wordt één sessie bootcamp, één sessie martial arts en één sessie virtual reality verloot.
De sessies worden gegeven in de week van 15 december tussen 9u en 15u
Duurtijd: +- 1 uur (te bespreken met het bedrijf)

Interesse? Vul hier het formulier in.

Wedstrijdreglement

Neem alvast een kijkje op de website van Sportwerk zelf https://sportwerk.be/warmste-week/.

« Terug

In de agenda

 1. Workshop: liever een kusje dan KUS-middelen

  01 December

  LIEVER EEN KUSJE DAN KUS-MIDDELEN 

  Het gebruik van Kracht- en Uiterlijk Stimulerende Middelen stijgt in onze maatschappij. Vooral jongeren komen makkelijker in contact met deze middelen en weten niet waaraan ze beginnen.

  Het toenemend gebruik is een maatschappelijk probleem. Daarom zet de fitnesssector een anti-dopingcampagne op om vooral jongeren tussen 12 en 18 jaar te informeren over de gevaren van Uiterlijk Stimulerende Middelen. 

 2. Winterstage 2019

  12 December

  BVLO West-Vlaanderen en Howest organiseert zijn jaarlijkse Winterstage waar leerkrachten Lichamelijke Opvoeding nascholing kunnen volgen met als doelgroep kleuter-, lager en secundair onderwijs. Naast traditionele sporten met nieuwe inhouden (dans, balsporten, …) bieden we ook nieuwe innovatieve sporten en aanpak (Spikeball, digitale tools in de LO-les, workshop fit in de stad) aan.

  Tijdens de middagpauze voorzien we ook een interactief programma met innovaties in het sportlandschap die u na de lunch kan ontdekken. 

  De Winterstage gaat door op 12 en 13 december 2019 in de Sport Innovatie Campus in Sport Vlaanderen Brugge.

Toon alle meetings

Nieuws

Polar Ignite: het nieuwe sporthotloge

december 2019 Polar stelde enige tijd terug zijn nieuwste allround sporthorloge voor. Wij mochten dit enige tijd testen en waren dan ook positief. Zoek je nog een nieuw kerstcadeau? Lees dan zeker verder. Lees verder

Internationale dag van de vrijwilligers!

december 2019 International Volunteering Day ofwel de Internationale dag van de vrijwilliger. Op 5 december staan we heel even stil bij de miljoenen vrijwilligers die zich overal ter wereld nuttig maken.
Geef ze een extra complimentje, want vrijwilligers zijn zeldzaam! Kenniscentrum wwz wil jullie daarbij helpen. Open dit nieuwsbericht en neem alvast een kijkje voor een gratis ontwerp. Lees verder
Sluiten