45ste studiedag is uitverkocht!

vrijdag 25 oktober 2019

Onze 45ste studiedag op 15 november in samenwerking met de KU Leuven is helemaal uitverkocht. Inschrijven kan helaas niet meer. Het belooft een didactische, aangename en leerrijke studiedag te worden.

Twee september openden de inschrijvingen voor leden van BVLO voor onze 45ste studiedag te Leuven met als centraal thema "Evaluatie in de les lichamelijke opvoeding". Een week later konden ook niet-leden inschrijven voor de bijscholing.

Algauw liepen de inschrijvingen binnen, zo was de eerste sessie na minder dan een maand al volledig volboekt. Ook niet veel later volgden de andere sessies en kregen zij ook de stempel van volboekt. Wij hebben heel wat telefoontjes/ mailtjes gekregen of het niet meer mogelijk was om toch nog in te schrijven voor die bepaalde sessies of dat het mogelijk was om op de wachtlijst te staan. Helaas hebben wij heel wat mensen moeten teleurstellen, maar laat het een mooie les zijn voor de toekomst. 

We zitten momenteel aan een 330-tal deelnemers die zullen afzakken naar de KU Leuven. Hierbij moeten wij ook melden dat onze studiedag volledig is uitverkocht en dat er helaas niemand meer zal kunnen inschrijven, al onze sessies zitten nokvol. We hopen alle aanwezigen een didactisch, aangename en leerrijke studiedag te kunnen bezorgen, zodat zij in de toekomst samen met BVLO kunnen excelleren in het onderwijs en het sportpedagogisch landschap.

Graag verwelkomen wij alle deelnemers op onze 45ste studiedag op 15 november te Leuven. 

« Terug

In de agenda

 1. Bijscholing Gooik

  11 March

  Hoe zorgen we ervoor dat de les bewegingsopvoeding fun blijft? Tijdens deze voormiddag werken we rond 'multimove op school integreren' en hockey2school.

  De studiedag is bedoeld voor leekrachten uit het basisonderwijs. 

 2. 3D stage 2020

  18 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. 
  Dit betekent drie dagen vol interessante en vooral superleuke sportsessies! 
  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 
  Stel je eigen programma samen en kies je gewenst aantal sessies uit een gevarieerd aanbod! 

Toon alle meetings

Nieuws

Polar Ignite: het nieuwe sporthorloge

december 2019 Polar stelde enige tijd terug zijn nieuwste allround sporthorloge voor. Wij mochten dit enige tijd testen en waren dan ook positief. Zoek je nog een nieuw kerstcadeau? Lees dan zeker verder. Lees verder

(Top)voetballers drinken te weinig, en dat heeft een invloed op hun prestaties

december 2019 In volgend artikel praten ze over voetbal, maar dit kan gerust doorgetrokken worden naar andere sporten.

(Top)voetballers drinken veel te weinig voor ze een fysieke inspanning doen. Daardoor raken ze uitgedroogd, en dat heeft een negatieve invloed op hun prestaties op het veld. Dat blijkt uit een onderzoek aan de VUB. Lees verder
Sluiten