45ste studiedag is uitverkocht!

vrijdag 25 oktober 2019

Onze 45ste studiedag op 15 november in samenwerking met de KU Leuven is helemaal uitverkocht. Inschrijven kan helaas niet meer. Het belooft een didactische, aangename en leerrijke studiedag te worden.

Twee september openden de inschrijvingen voor leden van BVLO voor onze 45ste studiedag te Leuven met als centraal thema "Evaluatie in de les lichamelijke opvoeding". Een week later konden ook niet-leden inschrijven voor de bijscholing.

Algauw liepen de inschrijvingen binnen, zo was de eerste sessie na minder dan een maand al volledig volboekt. Ook niet veel later volgden de andere sessies en kregen zij ook de stempel van volboekt. Wij hebben heel wat telefoontjes/ mailtjes gekregen of het niet meer mogelijk was om toch nog in te schrijven voor die bepaalde sessies of dat het mogelijk was om op de wachtlijst te staan. Helaas hebben wij heel wat mensen moeten teleurstellen, maar laat het een mooie les zijn voor de toekomst. 

We zitten momenteel aan een 330-tal deelnemers die zullen afzakken naar de KU Leuven. Hierbij moeten wij ook melden dat onze studiedag volledig is uitverkocht en dat er helaas niemand meer zal kunnen inschrijven, al onze sessies zitten nokvol. We hopen alle aanwezigen een didactisch, aangename en leerrijke studiedag te kunnen bezorgen, zodat zij in de toekomst samen met BVLO kunnen excelleren in het onderwijs en het sportpedagogisch landschap.

Graag verwelkomen wij alle deelnemers op onze 45ste studiedag op 15 november te Leuven. 

« Terug

In de agenda

  1. Webinar i.s.m. Gymfed: Tips voor de les LO

    28 October

    Tijdens deze korte webinar krijgen jullie van de Gymfed verschillende tips en tricks aangereikt, die zij uit de praktijkervaringen van coaches ontvangen hebben, die nuttig zijn voor de les LO. Zij zullen zich toespitsen op gymnastiek, freerunning en ropeskipping in coronatijden. 

  2. Webinar i.s.m. Vlaamse Hockey Liga: Tips voor de les LO

    04 November

    Tijdens deze korte webinar krijgen jullie van de Hockey Liga verschillende tips en tricks aangereikt, die zij uit de praktijkervaringen van coaches ontvangen hebben, die nuttig zijn voor de les LO.  

Toon alle meetings

Nieuws

Onderwijs schakelt naar code oranje

_tips newsupdate corona (1).pngoktober 2020 Uiterlijk tegen de herfstvakantie moeten alle Vlaamse scholen schakelen naar code oranje. De draaiboeken worden wel verfijnd zodat alle leerlingen en scholieren naar school kunnen blijven gaan. Dat heeft minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) deze ochtend officieel bevestigd.

Wat verandert er voor de leerlingen en leerkrachten in de lessen lichamelijke opvoeding? Lees verder

Gratis vervangende activiteiten tijdens bedrijfsstage leraren

oktober 2020 Leraar op bedrijfsstage én gratis vervanging? Geen probleem! De Vlaamse overheid moedigt leraren van álle studierichtingen aan om een bedrijfsstage te volgen. Terwijl jij meedraait in de privé- of non-profitsector en je beroepservaring verrijkt, zorgt een ervaren externe organisatie voor vervangende activiteiten in je klassen: een win-win. De vervanging is bovendien kosteloos voor je school. Lees verder
Sluiten