45ste studiedag is uitverkocht!

vrijdag 25 oktober 2019

Onze 45ste studiedag op 15 november in samenwerking met de KU Leuven is helemaal uitverkocht. Inschrijven kan helaas niet meer. Het belooft een didactische, aangename en leerrijke studiedag te worden.

Twee september openden de inschrijvingen voor leden van BVLO voor onze 45ste studiedag te Leuven met als centraal thema "Evaluatie in de les lichamelijke opvoeding". Een week later konden ook niet-leden inschrijven voor de bijscholing.

Algauw liepen de inschrijvingen binnen, zo was de eerste sessie na minder dan een maand al volledig volboekt. Ook niet veel later volgden de andere sessies en kregen zij ook de stempel van volboekt. Wij hebben heel wat telefoontjes/ mailtjes gekregen of het niet meer mogelijk was om toch nog in te schrijven voor die bepaalde sessies of dat het mogelijk was om op de wachtlijst te staan. Helaas hebben wij heel wat mensen moeten teleurstellen, maar laat het een mooie les zijn voor de toekomst. 

We zitten momenteel aan een 330-tal deelnemers die zullen afzakken naar de KU Leuven. Hierbij moeten wij ook melden dat onze studiedag volledig is uitverkocht en dat er helaas niemand meer zal kunnen inschrijven, al onze sessies zitten nokvol. We hopen alle aanwezigen een didactisch, aangename en leerrijke studiedag te kunnen bezorgen, zodat zij in de toekomst samen met BVLO kunnen excelleren in het onderwijs en het sportpedagogisch landschap.

Graag verwelkomen wij alle deelnemers op onze 45ste studiedag op 15 november te Leuven. 

« Terug

In de agenda

 1. 3D stage 2020

  19 August

  Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

  Net als vorig jaar organiseert BVLO weer een 3D-stage. Maar door corona zal onze 3D stage dit jaar een andere invulling krijgen. We organiseren een tweedagse met verschillende programma's waaruit je kan kiezen. Dit wil zeggen dat je per dag in een bubbel zal zitten, zo proberen wij ook ons steentje bij te dragen om de verspreiding van het virus te beperken.


  Kom je bijscholen in verschillende sportdisciplines onder leiding van vakspecialisten en stoom je klaar voor een nieuw school- of sportjaar met een pak vernieuwend lesmateriaal!
  Ontmoet collega’s in een toffe sfeer, kom opnieuw in vorm en doe nieuwe ideeën op. 

Toon alle meetings

Nieuws

No education without physical education!

juni 2020 Op 23 juni was er Europees online event om de plaats van LO te bespreken in coronatijden. De overkoepelende federatie EUPEA maakt hierbij een duidelijk statement waar wij als BVLO alleen maar kunnen achterstaan! Lees verder

Kant-en-klare spelvormen of challenges gemaakt door partners!

MoVopoly.PNGapril 2020 Tijdens deze light lockdown zitten ook de studenten van de hogescholen niet stil. Daar zijn normaal op stage zouden vertrekken, kregen wij nu de opdracht om spelvormen uit te werken die thuis en mits enige aanpassing toch op school zouden kunnen doorgaan.
Hou deze pagina vooral in de gaten, want wij zullen deze regelmatig updaten. Lees verder
Sluiten