Ons telefoon: +32 9 218 91 20 Ons e-mailadres: info@bvlo.be

Divers aanbod

KVLO - Dag Voor Lo

Op 13 maart 2019 organiseert de KVLO de tweede Dag voor LO. De dag is een conferentie waar praktijk en onderzoek van het bewegingsonderwijs elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Onder de noemer Onderzoek ontmoet Praktijk wordt kennisuitwisseling gestimuleerd tussen docenten LO, onderzoekers, opleiders en beleidsmakers.

Het overkoepelend thema van de Dag voor LO 2019 is Jong vaardig: Zin in bewegen!. De brede rol van het bewegingsonderwijs voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren staat op deze dag centraal. Tijdens de Dag voor LO is er de mogelijkheid verschillende presentaties of themasessies bij te wonen en zullen er keynote-speeches verzorgd worden door dr. Richard Bailey en prof. dr. Kristine De Martelaer. Dr. Richard Bailey is senior onderzoeker van het International Council of Sport Science and Physical Education (ICSSPE). Deze organisatie organiseert onder andere de Europese Unie over het Europese beleid rondom lichamelijke opvoeding en sport.  Prof. dr. Kristine De Martelaer is bijzonder hoogleraar in de Pedagogiek en onderwijskunde van Lichamelijke Opvoeding aan de Universiteit Utrecht.

De Dag voor LO vindt plaats bij Maaspoort Sport & Events in Den Bosch. Voor meer informatie over de invulling van de Dag voor LO 2019 en inschrijven verwijzen wij u door naar de website www.kvlo.nl. BVLO-leden kunnen deelnemen aan de ledenprijs van KVLO-leden, vergeet dit zeker niet te vermelden in de opmerkingen. 

MultiSkillZ

Schakel een versnelling hoger in je lesgeven met Multi SkillZHaal meer uit je les: meer hersenactiviteit, meer en beter bewegen, sneller leren, meer interactie, …

Multi SkillZ opleidingen geven je een boost aan energie, kennis en kunde voor het nieuwe jaar. Wordt Multi SkillZ Coach en activeer duurzaam het potentieel van je kinderen. De vele unieke oefenstof is onmiddellijk toepasbaar in je lespraktijk. Bekijk hier de trailer om te zien wat jou te wachten staat. Doen!

"Met zo weinig materiaal toch zoveel kunnen doen"

"Veel nieuwe oefenstof en creatief omgaan met alledaagse oefeningen"

"Een nieuwe kijk op lessen, zo heb ik het nog nooit ervaren"

"Vernieuwend om de sleur te doorbreken"

"Goed onderbouwd, een combinatie van zoveel maar toch zeer toegankelijk"

Lid van BVLO? 20% korting! Vraag je kortingscode via info@coach2competence.com.

Schrijf je snel in voor een workshop in jouw regio: www.coach2competence.com/agenda

VTS-opleidingsaanbod 2019

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
Ook in 2018 biedt de Vlaamse Trainersschool (VTS) een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.

Vind een opleiding op jouw maat.

Sluiten