Ons telefoon: +32 9 218 91 20 Ons e-mailadres: info@bvlo.be

Divers aanbod

Specifieke Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding KU Leuven

Op 14, 15, 18 en 19 juni 2018 zal de 45e nascholing van de Specifieke Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (SLO-LO) plaatsvinden. Als centraal thema hebben we dit jaar gekozen voor: “Lichamelijke Opvoeding: een vak voor het leven”.
Tijdens de nascholing willen we de impact van het vak Lichamelijke Opvoeding op de ontwikkeling van een fysiek actieve levensstijl van leerlingen centraal stellen. Via een nauwkeurige selectie van duurzame leerdoelen op bewegings-en persoonsvlak, een koppeling met het intramurale sportaanbod en/of een link naar buitenschoolse sport kan LO een grotere rol spelen in het actieve leven van leerlingen. Tegelijk met de nascholing verschijnt de 35e ‘Praxis Bewegingsopvoeding’. Deelnemers aan de nascholing ontvangen dit naslagwerk waarin strategieën uitgewerkt worden om geleerde vaardigheden uit de les LO te ‘transfereren’ naar niet-LO settings. Deze strategieën worden praktisch uitgewerkt in periode- en lesplannen binnen diverse bewegingsgebieden. 
Inschrijven kan via deze link.

MultiSkillZ

Schakel een versnelling hoger in je lesgeven met Multi SkillZHaal meer uit je les: meer hersenactiviteit, meer en beter bewegen, sneller leren, meer interactie, …

Multi SkillZ opleidingen geven je een boost aan energie, kennis en kunde voor het nieuwe jaar. Wordt Multi SkillZ Coach en activeer duurzaam het potentieel van je kinderen. De vele unieke oefenstof is onmiddellijk toepasbaar in je lespraktijk. Bekijk hier de trailer om te zien wat jou te wachten staat. Doen!

"Met zo weinig materiaal toch zoveel kunnen doen"

"Veel nieuwe oefenstof en creatief omgaan met alledaagse oefeningen"

"Een nieuwe kijk op lessen, zo heb ik het nog nooit ervaren"

"Vernieuwend om de sleur te doorbreken"

"Goed onderbouwd, een combinatie van zoveel maar toch zeer toegankelijk"

Lid van BVLO? 20% korting! Vraag je kortingscode via info@coach2competence.com.

Schrijf je snel in voor een workshop in jouw regio: www.coach2competence.com/agenda

VTS-opleidingsaanbod 2018

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
Ook in 2018 biedt de Vlaamse Trainersschool (VTS) een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.

Vind een opleiding op jouw maat.

Sluiten