Our Phone Number: +32 9 218 91 20 Our Email Address: info@bvlo.be

Divers aanbod

De nieuwe voedings- en bewegingsdriehoek

Heb je de seesie op onze studiedag gemist? Gene nood, VIGEZ helpt jullie verder!

Gezond eten, bewegen en zitten: wat is dat nu precies? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten dat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet. In deze infosessie voor professionals verkennen we zowel de wetenschappelijke basis als de praktische gezondleventips in de nieuwe voedingsdriehoek en de bewegingsdriehoek.  Beide driehoeken zijn een betrouwbaar kompas: het geeft de richting aan die je best volgt wil je gezonder eten, bewegen en minder lang stilzitten.

Je kan kiezen voor (1) de infosessie over de voedingsdriehoek in de voormiddag (gegeven door experte Loes Neven van Gezond Leven) of (2) voor de voordracht over de bewegingsdriehoek in de namiddag (gegeven door expert dr. Ragnar Van Acker van Gezond Leven). (3) je kan ook voor beide sessies kiezen (hele dag).

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

MultiSkillZ

Schakel een versnelling hoger in je lesgeven met Multi SkillZHaal meer uit je les: meer hersenactiviteit, meer en beter bewegen, sneller leren, meer interactie, …

Multi SkillZ opleidingen geven je een boost aan energie, kennis en kunde voor het nieuwe jaar. Wordt Multi SkillZ Coach en activeer duurzaam het potentieel van je kinderen. De vele unieke oefenstof is onmiddellijk toepasbaar in je lespraktijk. Bekijk hier de trailer om te zien wat jou te wachten staat. Doen!

"Met zo weinig materiaal toch zoveel kunnen doen"

"Veel nieuwe oefenstof en creatief omgaan met alledaagse oefeningen"

"Een nieuwe kijk op lessen, zo heb ik het nog nooit ervaren"

"Vernieuwend om de sleur te doorbreken"

"Goed onderbouwd, een combinatie van zoveel maar toch zeer toegankelijk"

Lid van BVLO? 20% korting! Vraag je kortingscode via info@coach2competence.com.

Schrijf je snel in voor een workshop in jouw regio: www.coach2competence.com/agenda

VTS-opleidingsaanbod 2018

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
Ook in 2018 biedt de Vlaamse Trainersschool (VTS) een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.

Vind een opleiding op jouw maat.

Close