Bijscholingen partners

VTS-opleidingsaanbod 2021

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
Ook in 2021 biedt de Vlaamse Trainersschool (VTS) een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.

Vind een opleiding op jouw maat

Nascholing Lichamelijke Opvoeding

Duur: 4 dagen
Type: dagonderwijs
Locatie: Leuven
Periode: 14 - 15 - 17 & 18 juni 2021
Inschrijvingsgeld: Betaling per ingeschreven sessie

Gezien de COVID-19 situatie, zullen de sessies volledig online doorgaan en enkel doorgaan in de voormiddag.

De Educatieve Master Lichamelijke Opvoeding (EM LO) organiseert haar 47e nascholing op 14, 15, 17 en 18 juni 2021. Alle sessies staan geprogrammeerd van 9.00 – 10.15 en van 10.30 – 11.45. Als centrale thema hebben we gekozen voor: "Positief gedragsmanagement in Lichamelijke Opvoeding”.

Positief gedragsmanagement van de leraar verhoogt het aantal positieve interacties in de klas en zorgt ervoor dat leerlingen meer betrokken zijn bij de leerstof. Het leidt tot een gestructureerd, veilig en warm klasklimaat waardoor bewegings- en sociale vaardigheden meer kans op ontwikkeling krijgen. Bovendien werkt de proactieve en positieve aanpak preventief tegen ordeproblemen en storend gedrag

Wij streven ernaar om een hoogstaand nascholingsaanbod te bieden geleid door vakdidactische experten. U kunt kiezen tussen sessies gericht op het lager onderwijs, secundair onderwijs en algemene professionele navormingen.

De nascholing wordt georganiseerd via het platform Microsoft Teams. Na inschrijving zult u een link ontvangen die toegang geeft tot de sessie. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in goede gezondheid.

Inschrijven kan via https://faber.kuleuven.be/nl/lll/aanbod/nascholing/nascholing_lo 

Prof. dr. Peter Iserbyt, hoofd EM LO
Toon Dehandschutter, Lector EM LO en coördinator nascholing

MultiSkillZ

Schakel een versnelling hoger in je lesgeven met Multi SkillZHaal meer uit je les: meer hersenactiviteit, meer en beter bewegen, sneller leren, meer interactie, …

Multi SkillZ opleidingen geven je een boost aan energie, kennis en kunde voor het nieuwe jaar. Wordt Multi SkillZ Coach en activeer duurzaam het potentieel van je kinderen. De vele unieke oefenstof is onmiddellijk toepasbaar in je lespraktijk. Bekijk hier de trailer om te zien wat jou te wachten staat. Doen!

"Met zo weinig materiaal toch zoveel kunnen doen"

"Veel nieuwe oefenstof en creatief omgaan met alledaagse oefeningen"

"Een nieuwe kijk op lessen, zo heb ik het nog nooit ervaren"

"Vernieuwend om de sleur te doorbreken"

"Goed onderbouwd, een combinatie van zoveel maar toch zeer toegankelijk"

Lid van BVLO? 20% korting! Vraag je kortingscode via info@coach2competence.com.

Schrijf je snel in voor een workshop in jouw regio: www.coach2competence.com/agenda

Sluiten