Bijscholingen partners

Studiedag Basislessen bewegingsonderwijs | online editie

De rode draad tijdens de studiedag is ‘Motiverend beoordelen’, uiteraard zijn er ook tal van andere workshops te volgen.

Locatie, hoofdpodium en 22 workshops

We hebben een prachtige locatie gevonden waar we met de groep workshopleiders bijeen komen. De locatie heeft een sfeervolle ruimte met een hoofdpodium (foto hieronder). Het hoofdpodium wordt ingevuld met de volgende sprekers/onderdelen:

  • Cijfers het (bewegings)onderwijs uit! – Inleiding door Dr. Menno Slingerland en Dr. Lars Borghouts
  • Het mysterie van de goede leraar – workshop door Marcel van Herpen in gesprek met Bastiaan Goedhart en Wim van Gelder
  • Peter Heerschop over feedback en beoordelen
  • Dat schiet lekker op zo! Een workshop over positief lesgeven door Ewald van Kouwen (verhaal met kind-acteur)
  • Henk Pieterse, basketbal international over basketbal, pestgedrag en groepsdynamica (een workshop met basisschool leerlingen)

De workshops op het podium worden dynamisch in beeld gebracht met diverse camera’s en zijn via de veilige livestream (net als de overige workshops) goed en makkelijk te volgen. Ook voor de andere workshops hebben we een prettige ruimte gevonden onder hetzelfde dak. Vanuit deze ruimtes worden de overige workshops gegeven in webinar opzet.

Je kunt (naast de inleiding) vier workshops kiezen van 1 uur. Je kunt in elke ronde kiezen voor de workshop op het hoofdpodium of één van de andere workshops. Na de studiedag heb je de mogelijkheid om een aantal extra workshops als video terug te zien, dit betekent dat je in de week na de studiedag - kennis kunt nemen van niet gevolgde workshops.

https://www.basislessen.nl/studiedag-basislessen-2021

VTS-opleidingsaanbod 2020

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
Ook in 2020 biedt de Vlaamse Trainersschool (VTS) een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.

Vind een opleiding op jouw maat

MultiSkillZ

Schakel een versnelling hoger in je lesgeven met Multi SkillZHaal meer uit je les: meer hersenactiviteit, meer en beter bewegen, sneller leren, meer interactie, …

Multi SkillZ opleidingen geven je een boost aan energie, kennis en kunde voor het nieuwe jaar. Wordt Multi SkillZ Coach en activeer duurzaam het potentieel van je kinderen. De vele unieke oefenstof is onmiddellijk toepasbaar in je lespraktijk. Bekijk hier de trailer om te zien wat jou te wachten staat. Doen!

"Met zo weinig materiaal toch zoveel kunnen doen"

"Veel nieuwe oefenstof en creatief omgaan met alledaagse oefeningen"

"Een nieuwe kijk op lessen, zo heb ik het nog nooit ervaren"

"Vernieuwend om de sleur te doorbreken"

"Goed onderbouwd, een combinatie van zoveel maar toch zeer toegankelijk"

Lid van BVLO? 20% korting! Vraag je kortingscode via info@coach2competence.com.

Schrijf je snel in voor een workshop in jouw regio: www.coach2competence.com/agenda

Sluiten