Bijscholingen partners

Sportkompas

In het voorjaar van 2020 vinden er vijf nieuwe infosessies plaats in elke Vlaamse provincie. Wil je graag meer informatie over SportKompas en de organisatie hiervan? Schrijf je dan nu al in om een plaatsje te bemachtigen. De sessies gaan telkens door van 13u tot 16u.

SportKompas I Like - I Can - I Do.png

Deelnemen is gratis! 

  • 19 februari in Westerlo (kasteelpark 6)
  • 26 februari in Brugge (Frank van Ackerpromenade 2)
  • 4 maart in De Pinte (OC - Polderbos 20)
  • 18 maart: Dilbeek (zaal Vitrine aan zwembod Dilkom)
  • 1 april in Tongeren (Praetorium, Maastrichterstraat 10)

Kom meer te weten over sportkompas

Levenslang bewegen in de les lichamelijke opvoeding

Datum: 13 & 14 februari 2020

Locatie: campus Dilbeek, Stationsstraat 301 te 1700 Dilbeek.

Het belang van bewegen kan in onze huidige maatschappij en levensstijl niet genoeg onderstreept worden. De school en de lessen lichamelijke opvoeding spelen daarin een belangrijke rol. Kwaliteitsvolle lichamelijke opvoeding is erop gericht om ‘levenslange’ bewegers te vormen.

Inschrijven kan via deze link.

VTS-opleidingsaanbod 2019

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
Ook in 2019 biedt de Vlaamse Trainersschool (VTS) een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.

Vind een opleiding op jouw maat

MultiSkillZ

Schakel een versnelling hoger in je lesgeven met Multi SkillZHaal meer uit je les: meer hersenactiviteit, meer en beter bewegen, sneller leren, meer interactie, …

Multi SkillZ opleidingen geven je een boost aan energie, kennis en kunde voor het nieuwe jaar. Wordt Multi SkillZ Coach en activeer duurzaam het potentieel van je kinderen. De vele unieke oefenstof is onmiddellijk toepasbaar in je lespraktijk. Bekijk hier de trailer om te zien wat jou te wachten staat. Doen!

"Met zo weinig materiaal toch zoveel kunnen doen"

"Veel nieuwe oefenstof en creatief omgaan met alledaagse oefeningen"

"Een nieuwe kijk op lessen, zo heb ik het nog nooit ervaren"

"Vernieuwend om de sleur te doorbreken"

"Goed onderbouwd, een combinatie van zoveel maar toch zeer toegankelijk"

Lid van BVLO? 20% korting! Vraag je kortingscode via info@coach2competence.com.

Schrijf je snel in voor een workshop in jouw regio: www.coach2competence.com/agenda

Sluiten