Over Winterstage 2019

Winterstage 2019

BVLO West-Vlaanderen en Howest organiseert zijn jaarlijkse Winterstage waar leerkrachten Lichamelijke Opvoeding nascholing kunnen volgen met als doelgroep kleuter-, lager en secundair onderwijs. Naast traditionele sporten met nieuwe inhouden (dans, balsporten, …) bieden we ook nieuwe innovatieve sporten en aanpak (Spikeball, digitale tools in de LO-les, workshop fit in de stad) aan.

Tijdens de middagpauze voorzien we ook een interactief programma met innovaties in het sportlandschap die u na de lunch kan ontdekken. 

De Winterstage gaat door op 12 en 13 december 2019 in de Sport Innovatie Campus in Sport Vlaanderen Brugge.

Hou alvast deze data vrij! 

Datum: 12/12 & 13/12

Inschrijven kan vanaf eind september!

Voorwaarden: 

  • Bij annulering vóór maandag 2 december 2019 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 15 euro. Bij het voorleggen van een doktersattest die deelname uitsluit worden geen administratiekosten afgehouden voor maandag 2 december 2019 (zoals operaties, breuken etc.).
  • Bij annulering doorgegeven vanaf maandag 2 december 2019 is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • Bij online inschrijvingen verdwijnt een sessie automatisch wanneer ze volzet is. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Inschrijven

Geen kaarten beschikbaar.

Prijzen

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Deel met anderen

Sluiten