Ons telefoon: +32 9 218 91 20 Ons e-mailadres: info@bvlo.be

Over De sportles 2.0 (april)

De sportles 2.0 (april)

BVLO organiseert een bijscholing samen met Janssen-Fritsen rond innovatie in de sportles. Wij willen vernieuwende spelvormen en de smartwall aan jullie voorstellen tijdens een interactieve sessie waarbij je zelf alles kan ontdekken. 

Zoek de uitdaging voor jouw leerlingen tijdens deze twee verschillende sessies die een succes kunnen maken van de les.

Datum: 10 april 2019

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

  • Bij annulering vóór vrijdag 15 februari 2019 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 10 euro.
  • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 15 februari is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • De uiterste inschrijvingsdatum is vrijdag 22 februari 12u00.
  • De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Programma van De sportles 2.0

Op woensdag 10 april:
13:00 - 14:30 JF SmartWall
14:45 - 16:15 Creatieve opwarmingen
16:15 - 17:00 Netwerkmoment

Lees meer over het programma

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
De sportles 2.0 € 5,00
De sportles 2.0 Niet-lid € 25,00
Ik wil lid worden + De sportles 2.0 € 57,00

Dit is de prijs die je betaalt voor de studiedag. Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden, ook kan je kiezen voor de optie lid worden en tegelijk deelnemen. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!!

Deel met anderen

Sluiten