In de agenda

 1. Studentenstage paasvakantie 2023

  03 apr

  BVLO organiseert in Gent zijn jaarlijks sportkamp om studenten LO de kans te bieden verschillende disciplines bij te schaven. Deze stage is geschikt voor iedereen die student LO is of wil worden.

  Volg je sportwetenschappen in het middelbaar, of een bachelor of master of heb je interesse om LO te gaan studeren? 

  Iedereen is welkom!

  Studenten van de Ugent kunnen gratis deelnemen aan één sessie gymnastiek indien ze lid zijn bij BVLO. Indien je wilt inschrijven voor verschillende blokken, kies je de kaart met één blok minder. Wil je alleen gymnastiek volgen, dan kies je voor kaart student UGent. 

 2. Webinar: Maximale leertijd in de zwemles

  26 apr

  BVLO organiseert opnieuw een webinar voor al haar leden en niet-leden. Deze webinar behandelt het thema: Hoe haal je het maximale (actieve leertijd) uit jouw zwemles? De webinar wordt gegeven door docent Tine Sleurs, lector lichamelijke opvoeding aan de UCLL.

  Waarover gaat deze webinar?

  De webinar zal je onderdompelen in de wereld van klasmanagement en organisatie in het zwembad. We staan stil bij praktische tips die je als leerkracht kunnen helpen voor een gestructureerder verloop van de zwemles, maar ook hoe je als leerkracht eventueel kan differentiëren binnen de toch wel zeer diverse klasgroepen.

  De webinar wordt gegeven door Tine Sleurs

  Deze webinar is gratis voor BVLO leden en kost 15 euro voor niet-leden. 

Toon alle meetings

Nieuws

Win een Polar Pacer Pro

maart 2023 Polar Electro Belgium doet momenteel een onderzoek naar het gebruik van elektronische dataverzameling tijdens de les Lichamelijke Opvoeding. Lees verder

BVLO ondersteunt open brief ‘Red het zwemmen’

maart 2023 Al geruime tijd proberen de zwembaden hun hoofd boven water te houden. Echter versterken verschillende problematieken elkaar, wat er voor zorgt dat er te weinig zwemwater is om kinderen op een correcte manier waterveilig te maken. Lees verder
Sluiten