Ons telefoon: +32 9 218 91 20 Ons e-mailadres: info@bvlo.be

Over Get Fit 2 sport

Get Fit 2 sport

Sportletselpreventie krijgt meer en meer aandacht binnen de trainingen/sportlessen. Om door het bos de bomen te blijven zien, werkte de Universiteit Gent i.s.m. Sport Vlaanderen 'Get Fit 2 Sport' uit.Op basis van tien preventiestrategieën leert de trainer/sportbegeleider/leerkracht LO blessures te vermijden

Datum: 15 & 22 mei  2019 van 14 - 17 uur

Er is een kortingstarief voor leden van toepassing op de bijscholingen. Personen die geen lid zijn betalen dus een andere prijs voor deze bijscholing. 

Voorwaarden: 

  • Bij annulering vóór 1 mei 2019 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 10 euro.
  • Bij annulering doorgegeven vanaf 1 mei is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • De uiterste inschrijvingsdatum is 12 mei 12u00.
  • De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Programma van De sportles 2.0

Dag 1, woensdag 15 mei
14:00 - 17:00 GF2S sessie 1
Dag 2, woensdag 22 mei
14:00 - 17:00 GF2S sessie 2

Lees meer over het programma

Inschrijven

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Ticket Prijs
GF2S € 40,00
GF2S Niet-lid € 45,00
Ik wil lid worden + GF2S € 92,00

Dit is de prijs die je betaalt voor de studiedag. Leden hebben een goedkoper tarief dan niet-leden, ook kan je kiezen voor de optie lid worden en tegelijk deelnemen. 

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Opgelet! Indien uw factuur moet gericht zijn aan een gemeentebestuur of school dient u dit vooraf op te geven! Indien wij de factuur moeten hermaken, wordt er een extra kost van 10 euro aangerekend!!

Deel met anderen

Sluiten