Ons telefoon: +32 9 218 91 20 Ons e-mailadres: info@bvlo.be

Over Winterstage 2018

Winterstage 2018

BVLO West-Vlaanderen en Howest organiseert zijn jaarlijkse Winterstage waar leerkrachten Lichamelijke Opvoeding nascholing kunnen volgen met als doelgroep kleuter-, lager en secundair onderwijs. Naast traditionele sporten met nieuwe inhouden (dans, balsporten, …) bieden we ook nieuwe innovatieve sporten en aanpak (Flagfootball, digitale tools in de LO-les, workshop fit in de stad) aan.

Tijdens de middagpauze voorzien we ook een interactief programma met innovaties in het sportlandschap zoals een klimgame die u na de lunch kan ontdekken. 

De Winterstage gaat door op 13 en 14 december 2018 in de Sport Innovatie Campus in Sport Vlaanderen Brugge.

Hou alvast deze data vrij! 

Datum: 13/12 & 14/12

Inschrijven kan vanaf nu!

Opgelet: leden krijgen een kortingstarief ten opzichte van niet-leden. 

Voorwaarden: 

  • Bij annulering vóór vrijdag 30 november 2018 krijgt u het bedrag terugbetaald met aftrek van een administratieve kost van 15 euro. Bij het voorleggen van een doktersattest die deelname uitsluit worden geen administratiekosten afgehouden voor vrijdag 19 oktober 2018 (zoals operaties, breuken etc.).
  • Bij annulering doorgegeven vanaf vrijdag 30 november 2018 is er geen terugbetaling mogelijk alsook dient de factuur betaald te worden. Wel kunt u zelf een vervanger opgeven die de studiedag in uw plaats volgt! Hierover moet duidelijk en tijdig gecommuniceerd worden naar het BVLO-secretariaat.
  • Bij online inschrijvingen verdwijnt een sessie automatisch wanneer ze volzet is. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbewijs én de betaling. Deelnemers kunnen hun individueel programma raadplegen via hun account. Een week voor de start van de studiedag zal een e-mail verzonden worden met een globale dagindeling

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Deel met anderen

Sluiten