Our Phone Number: +32 9 218 91 20 Our Email Address: info@bvlo.be

Over Winterstage BVLO West-Vlaanderen 2017

Winterstage BVLO West-Vlaanderen 2017

BVLO West-Vlaanderen en Howest organiseert zijn jaarlijkse Winterstage waar leerkrachten lichamelijke opvoeding kleuter-, lager en secundair onderwijs een bijscholing kunnen volgen met een keuze uit meer dan 30 sessies van gekende en minder gekende sporten: dans, Multiskillz for gym, freerunning, archerytag, …

De stage gaat door in de spliksplinternieuwe Sport Innovatie Campus in Sport Vlaanderen Brugge.

Datum: 14 en 15 december 2017

Inbegrepen in de deelnameprijs: syllabus van alle sessies + broodjesmaaltijd met soep en drank + animaties rond innovaties tijdens de pauze

Aarzel niet, schrijf je in vanaf 12 oktober!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om met een collega, die geen lid is, naar de studiedag te komen. Dit kan alleen op de voorwaarde dat er één van de twee al lid is bij BVLO. Voor de tweede persoon vervalt dus het verplichte lidmaatschap. Indien je van dit voordeel wil genieten neem je best contact op met ons via nascholingen@bvlo.be of 09 218 91 20.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

1 – 3 sessies: 60 euro + lidmaatschap (*)

4 – 6 sessies: 80 euro + lidmaatschap (*)

 * Dit is de prijs die je betaalt voor de Winterstage exclusief lidmaatschap.

Als student krijg je 10 euro korting op de nascholing en betaal je slechts 35 euro lidgeld. Daarna geniet je een jaar lang van de BVLO voordelen en nascholingen aan ledenprijs!

Jouw lidmaatschap dekt je wereldwijd 24/24u voor lichamelijke ongevallen. Ook ontvang je het driemaandelijks tijdschrift en kan je deelnemen aan alle BVLO-nascholingen aan kortingstarief.

Deel met anderen

Close